Lördagen!

Var med Tonna till halv sju kanske, och jessica var också med!:) Sen gick jag hem och fixade mig därefter gick vi mot pizzerian och käkade.. Sen drog jag med mamma till hennes kille med Jonathan och Adrian! Där var det mysmys, sen gav sig mamma och jag ut!! :D Vi gick bort till kusinen, där vart det rikigt skoj. Massa skratt och massa underbara människor:) ! Sen mot viran massa dans, massa utklädda knutgubbar haahaha!! Där var det också skit kul :D! Klockrenklockren helg, tack allisammans! hahahha (a)

<3

Du får mig le -..

Tänkte besvara alla frågor folket ställer till mig!

  1. Är du tveksam när det gäller killar? Jo, jag har sagt att jag var det. För min kille jag hade innan var inte den bästa killen precis.. Jag trodde jag kunde lita på denna person mest, men med tiden fatta jag att det kunde jag ju inte!
  2. Har du kille nu? Ja, det kan man ju säga att jag har. och detta verkar seriöst, vi går sakta med tiden lixom.
  3. Vart är din pappa? Jag vet inte vart han är, och jag vill inte gå ut med det över hela skiten, fråga mig vad som helst, men inte frågor om min pappa, det klarar jag inte, han va de bästa jag hade.
  4. Har du silikon tuttar? Haha, det har flera stycken frågat mig. Och nej det har jag inte, Naturligt till 110%
  5. Varför gillar du cola så mycket? Hahahahahaha. Ja ni, det går i släkten, jag är beroende .
  6. Hur träffade du och han du håller på med nu? Första gången vi träffades var på en fest i viken:)
  7. Vad heter han/hur ser han ut? Inget namn, vill inte att det ska förstöras:) Han har bruna ögon, längre än jag, svarthårig och snyggast :)
  8. Är det sant att hos killar tänder du på ögonen/sättet? Ja det är sant, ögonen ska vara bruna, sättet ska vara gulligt!
  9. Vart bor du? Inte många som vet var det ligger, men en liten håla utanför norrköping typ, gusum :)
  10. Hatar du någon? Hatar är ett starkt ord, och ja, jag hatar någon.
  11. Har du varit tillsammans med Robban W? Nej det har jag inte, mer på g isåfall.
  12. Varför var du tsm med Sebbe när du visste hur han var? Hur han var?
  13. Saknar du Selvet & alla som tiderna? Förra sommaren annars?:) Ja, det saknar jag faktist.
  14. Vad föredrar du, myssskväll med killen, eller än partynatt med brudarna? Du, brudarna går före allting, såklart en partynatt:D
  15. Varför heter du Sofia Joahnsson på fb? För jag ska vara svår att nå:)

Blir att ligga hemma i soffan hela dagen och kolla film och detta till !

<3

Blev stanna hemma idag också!

sjuuukk

Skitdag!

Somnade rätt fort igår kväll, mot 10 tiden.. Vaknade, kände hur huvudet bombade, som migrän.. kände hur halsen plötsligt gjorde ont, som känslan när man är supertörstig men det inte går att dricka, sen heltplötsligt kände jag hur näsan började täppa igen:( ! Klev upp, helt förstörd. Tog en iprem och drog mot skolan, där satt jag som ett troll:o Sen kändes det som jag frös, men santidigt svättades, tog tempel. Hade 38.7, då fick jag feber också... Klarade inte av det alltså, blev tvungen att komma hem. Tänker på skolan jätte mycket, men den ska ja klara. Ska se till att bli frisk, mamma ska köpa halstabletter & nässpray idag! På benen redan imorgon..  Ingen bra dag för mig! Min dag blir sängen, hoppas ni andra är pigga & glada.. <3

Innan sovdags.

Sitter i soffan med datan och kollar bilder på den snyggaste killen på denna jord! Gud på sjunga också, kommer somna gott :D Galet vad snygg, här ser ni folket min stil på kille, heheheeh :)
<3

Dagen!

Idag har det varit rätt jobbig skoldag alltså, den värsta, satt uppe hela natten! Ville sova när jag väl skulle gått upp.. Så aja, men klarade dagen iallafall :)! + Efter skolan drog jag och sarah till um, det va rätt skoj! Vet inte om jag ska sätta in p-stav i armen. Men jag tycker det verkar vara skit läskigt och gör säkert ont ju! Men ska fundera på det:) Därefter mötte Sarah och jag Karl, och drog och käka på ''gu va gått'' Hehehehe :) Blev en sen kväll endå ! :(
Nu blire faktist film och sova, Puss mina älsklingar !:)

Vad ska jag göra nu?

Jo, nu ska jag skriva klart detta inlägg genom att skriva vad jag ska göra. Nu ska jag laga mat, det blir skinksås och pasta och ett glas cola, inte bara till mig. Till familjen :) känner mig duktig! Därefter ska mamma slänga i en färg i mitt hår :) Sen har jag tänkt och ta ett varmt bad och göra sig fräsch tills imorgon.. Därefter har jag tänkt att gå ut och gå en sväng runt skithålan Gusum ! Finns inte så mycket att göra här nere, sen ska jag in och lägga mig i min varma säng och kolla film. Imorgon förstår ni, då börjar allvaret. Mitt liv står på spel, tänker inte sluta som en alkolist kärring. Tänker sluta som en förskolelärare! Så ska kämpa nu för mitt mål. Och hoppas på att det fungerar! :) Ha en jättemysig kväll folket, Puss o Kram <3:)

Lovet!

Tonnnaa !  Umgåts mycket med denna sötunge! Hänt väldigt mycket, från skratt till tårar.. Att vakna upp med denna unge på julaftons morgon var den roligaste julaftonsmorgonen :) !  Tänker dock inte berätta varför hehe, fast kan berätta en sak.. Dåren höll på somna in, han vände sig om, Jag som alltid har ett vattenglas vid mitt fönster och min säng står precis där, och vad gör segot? Jo, han vände sig om, så hela vattenglaset faller ner rakt på honom, så han vaknade som ett skott, jag bara kände hur han hoppade till och hörde hur han skrek till. Seriöst? Aldrigaldrig skrattat så mycket! Men vad ska man säga mer än jävla klant.. Ett gott skratt förlänge livet ;) Detta skratt får mig nog leva 100år till. Och jag skrattar medans jag skrev detta, vilken bild jag fick upp. HAHA :)


Sofia börjar skriva lite smått igen ;)

Alla bloggar hela tiden, men inte jag .. Bara ibland :)
Tänkte skriva sådär sista dagen innan skolan börjar.
Jullovet: Mitt jullov har varit helt fantasktisk, umgåts med underbara vänner, träffat kärleken osvosv.. På själva julafton var jag hemma och tillbringade kvällen med min familj :) Det var mysmys! Annat hände ju på nyår. Då var jag med Sarah & Tove och vi åkte runt som dårar, vi hade beslutångest haha. Men det fick bli fira nyår med Johannes och några till, men det var väl helt OK
mycket skratt om man ska säga så hehehehe :)

Var länge sen jag bloggade,  tänkte skriva lite nu:D

RSS 2.0