Skola !

Hej bloggen, har varit segt med uppdateringar med det är för så himla mycket har hänt ,
men ska bli bättre det lovar jag , just nu sitter jag i skolan med mathilda :) Ska käka snart, och köpa en mobil senare:) Denna bild har jag gjort i skolan på Sarah och mig, haha. Fett cool, skriver mera sen!

Blääääää ,

Sitter i skolan o mår illa ..
Ska dra hem direkt, känns som jag ska spy... Så alla vet!
/ mår skit dålig för gårdagen, berättar senare på bloggen !! . Puss

True ..



Dom här frågorna fick jag för ett år sen, finns på bloggen .. ska besvara dom ärligt , se om det förändrats lite :)

  1. Är du tveksam när det gäller killar? Alla utom pappa, och min underbara fina pojkvän ja har nu !
  2. Har du kille nu? Ja, jag har verkligen den bästa killen man kan ha <,3
  3. Vart är din pappa?  det ända jag kan säga om han är att han inte är här . 
  4. Har du silikon tuttar? NEJ!
  5. Varför gillar du cola så mycket? Därför jag är beroeende 
  6. Hur träffade du och han du håller på med nu?  På en fest i Gusum 
  7. Vad heter han/hur ser han ut? Josef heter han :) ni ser på bilder hur han ser ut.. :D
  8. Är det sant att hos killar tänder du på ögonen/sättet? Haha ja (pia) Jag älskar bruna ögonen, och sättet hos killar är absolut viktigaste för mig!
  9. Vart bor du?GUSUM!<3
  10. Hatar du någon? Helt ärligt , ja avskyr verkligen 1 person !
  11. Har du varit tillsammans med Robban W? Nej det har jag inte, mer på g isåfall.
  12. Varför var du tsm med Sebbe när du visste hur han var? För att jag var helt störd :)
  13. Saknar du Selvet & alla som tiderna? Galet mycket, stor kärlek till zlatan,Bamse, samir, selvet o alla..
  14. Vad föredrar du, myssskväll med killen, eller än partynatt med brudarna? En underbar kväll med min pojkvän ofc !
  15. Varför heter du Sofia Joahnsson på fb? hette ju de,  För jag skulle vara svår att nå:)
 
Lite skillnad tycker ja, heh , släpper en gammal bild me :d

Du och jag mot världen !

~ Josef,du har förändrat mig, du har bevisat mig att efter man gör slut, ska man inte gå och göra galna saker, du har visat mig så mycket, jag har förändrats, du har snackat om en vän som ja verkligen trodde var min vän, inte är de, shiiet allt på en gång, du är så himla underbar, du får mig verkligen tänka efter innan ja gör/säger något . Jag skiter fullständigt i vad alla säger/tycker/tänker om oss, för mig är det du, du och bara du ! Utan dig, vore jag ingenting, och verkligen inte den jag är idag. Fy så jag älskar dig § , 
 
Du har mitt hjärta i din hand. Älskar dig så!






Helgen <3

Som ni vet har jag ju haft ett helvete, ( alltså varit assjuk..) men fick ut penselin, blev mycket bättre då, Så i Fredags var jag på bio med min underbara Ronja & älskling, bion var väl helt okej . Därefter hängde vi ute lite, sen drog Ronja. och jag & älskling satt ute hela natten lång och prata, gick promenader, ( han sov dock inte hos mig , för jag var inte helt bra :( ,, ) Men i LÖRDAGS, då sov älskling här, helt underbar natt med honom, blev *massage kväll, as skönt, och en massa prat, har inte varit så bra mellan oss sista dagarna, men nu blev det mycket bättre. vi har lixom 8 månader imorgon, så det känns skönt, känns som han o jag klarar ALLT tillsammans <3 Snart ska han flytta härifrån med, ska också bli skönt, för Gusum är inget för honom :) såklart kommer ja vara hos honom mycket , hihi (a) .. Så nu blir det en varm dusch, ansiktsmask, sen kanske bebiiisen kommer, får se :) PUSS. 
 

Älskar dig Josef, även om vi de kan bli för mycket,
men together klarar vi seriöst ALLT! 





Gulligaste bilden fan ..

Jag tycker man verkligen ska göra så, om man kännt varandra länge, och man är berädd på dela hela sin framtid med personen, men han visar verkligen att han älskar henne, skit gullig bild ! 
 
Vill också att min pojkvän ska göra en sån, jag vill inte de haha, man vet ju aldrig om de håller förevigt, men man kan ju hoppas de,i framtiden kanske ja vill ha en liten tattoo men hans namn<3 ska visa bebisen bilden iallafall ;$ <3

Hur jag önskar att mitt barn ska se ut, ( men man vet ju aldrig, kanske blir tvärt om ) men just nu ! :)

dör av ögonen, dom ska vara bruna som jag har ! 
den ska vara ljusbrun, inte kolsvart, utan ljusbrun . 
- det ska vara en flicka . 
den ska ha josefs näsa, och min mun ! ;*
 
PÅ ETT UNGEFÄR. ÅH KOLLA SÅ SÖT!<3

Jag sa ju att jag skulle skriva om en som stått mig väldigt nära .

Frida Forsström, du är en vän som stått mig så jävla nära, en människa jag aldrig tvivlat på, en som stötta mig till allt, en bästavän, jag har sagt saker till dig som ja aldrig sagt till någon, & du till mig , att det slutade som de sluta mellan oss, var fett synd, ( man tänker inte på vad man har, för man förlorat det ) detta var en bästavän jag trodde jag skulle ha livet ut, men ja sabbade allt genom att inte höra av mig, du är alltid i mina tankar frida, älskar o saknar dig så obeskrivligt mycket ! ., aldrig glömmer jag dig frida, du var det absolut bästa jag hade, även om du inte trodde de, saknar dig så de gör ont.. 

DAGEN !

Blev fan inte mkt sömn inatt, missade nästan bussen, såg ut som ett helvete, men blev gladre när jag kom till skolan och såg mathilda & jennah.. Vi körde någon jävla lek, tjejer mot killar, klart vi vann! :) & Nu är jag hemma, och fick världens jävla mensverkar, håller på dö typ, dagen blir bara ta de lungt ! Imorgon är det redan fredag förfan, då kör vi hårt asso, kommer komma upp massa bilder på bloggen då! ;) Skriver mer ikväll, kommer ladda upp en bild på en människa som betyder mest för mig, och varför . ! Puss.

Dagen!

Idag har jag seriöst bara stressat söder mig, blivigt arg, bara lite skratt i skolan.. Slutade vid 1 idag, och skolfotot gick åt helvete, tro mig . blev bara skit kändes de som .. Sen tar jag 46, och glömmer tycka stopp, så forsätter till viken helvetet, så kom hem sent, och nu är det bara ett helvete, mycket tankar ikväll asso .. ska  lägga mig i ett varmbad o bara tänka , de är de bästa som finns , skriver imn,.

Det absolut de värsta jag vet,!

- När man är är i ett förhållande, och man ljuger för varandra.
- När vissa ''vänner'' bara hör av sig när det är problem .. !,
 

Falskt folk,
Folk som har två olika sidor.
</3.. 

G O D M O R G O N !

Nu är jag jättestressad, så får bli ett snabbt inlägg, nu ska jag fixa iordning mig till skolfoto idag, shit, missar första bussen så får ta andra! men den går snart med, så får jalla mig nu.. Skriver mer om dagen när jag kommer hem från skolan!

... & GODNATT O SOV GOTT, PUSS / S .


 
 
 

Nu blire..

En långt dusch och därefter anskiksmask, kan vara skönt efter varit hemma sjuk i 2 dagar, är fortfarande inte frisk, men jag känner att jag verkligen måste till skolan imorgon, plus har jag skolfoto..  Får se hur det går, efter det blir det slänga på en bra film och försöka sova .. '' Dock kommer jag typ dö inatt för jag inte har någon underbar pojkvän brevid .. Kommer endå bombsmsasönder älsklingsungen då ;) Skriver mer imorgon.. :-) 
 

Börjar blogga igen:)

Slutade ju blogga totalt ett tag, men det var pga att jag haft så himla mycket att göra, nu tänker jag börja igen, och kommer skriva mycket om mina dagar,partajer och om vad jag och min kille gör! :) Kan ju göra ett försök igen! :D

RSS 2.0