Dageeen

idag har jag varit i hageby hela dagen och köpt massa fint :) (mest smink & parfym ) men iallafall kvällen blir en lungn och härlig kväll! tänt ljus i rummer, sitter och håller ett glas cola, nu ska jag poppppaaaapopcorn & slänga på en film, puss!jag :D

Nu ni...

nu har frida vart här sen i fredags och dagarna har varit så funny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! galet rolig hittat på massvis av roligt.. :) och min älskade älskling har varit med också :) älskar dig så himla mycket!Ute en natt på kyrkogården med folket :)

Jag innan åkdags!

innan vi åker till underbara götebooorg! så ser jag ut, kolla så fin den andra bilden är :* stränderna där är sjukt fina, älsklingen saknad bara nuuuuuuu :(<3innan jag drar

Dagen!!

Som sagt, Jag vaknade runt 8-halv 9 tiden, jättejobbigt! För jag kunde verkligen inte somna förs 4 imorse, och dells för jag är vann att vakna runt 1 tiden.. Så var ju helt slut där ute, ( men somnade inte) Där emot när vi åkte hem runt 3 tiden höll jag på döööööö, dö av trötthet. Det första jag gjorde var att springa in till sängen och sova, så nu är jag vaken igen och klockan är 8. Har hunnit tagit en kall ducsh också :) nu känner jag mig pigg och glad! Nu ska jag små packa lite för imorgon far jag ju iväg till göteboooorg! Ser verkligen fram emot det :) Kvällen blir en mysig hemma kväll, & ska nog ut ett litet tag och träffa min underbara älskling, kommer sakna dig dagarna jag far! Älskar dig, Men som sagt, åker imorgon. Tror inte jag har tillgång till data, så skriver mer när jag kommer hem, Puss på alla, Ha en underbar Torsdagkväll! Kom till eknön halv elva i morse, fick gå upp 8-halv9 så där.. somnade dock inte förs 3-4 inatt! så när jag kom ut det var jag helt slut, (men somnade inte) men där emot när vi kom hem där i från runt 3 tiden sprang jag till sängen och somnade, så nu har jag precis tagit en kall ducsh. Nu tänkte jag små packa lite, Åker ju till Göteboooorg imogon, jippy !!!!

Jag i haveeet!

det var super kallt i början, men när man kom i då var det super skönt..jag kom i tillslut.. super härligt! tack för denna dag syster och lillebror. måste göras om!

Syster!!

hon är tvert emot adde, skitbrun...brunbrun <3

Bror :)

han var lika trött som mig.. kolla på adde, såå vit! haha! solingsoling

Ekön

Otroligt härligt var det, fast jag blev ju helt slut .. Var ju ute med Zlatan Simon Bror & Aldin ett bra tag igår kväll!! Ville inte gå upp i morse..  Men klarade mig till ekön hi-hi, här ser du en bild på mig i varma eknön..kolla så klockig hårig!! haha :)

Kvälls godnatt ihihi :)

Nu ska jag lägga mig och se film sen kanske det blir fara ut och träffa älskling. Imorgon inväntas en dag på ekön med syster yster & lillebror. Skriver mera imorgon och bilder kommer!! :) Sov gått allisammans, vi hörs imorgon :)..

En vanlig dag !

soling och bading idag, så himla underbart. släpper en bild på mig själv =) Sommar!! Sommar!!! <3

Jag älskar dig över hela mitt hjärta.

Detta är jag och min älskade Zlatan :) Du betyder så himla mycket för mig min älskling. Jag älskar dig! <3

Min nya blogg :)

Eftersom jag är ny här kommer det vara lite segt i början..
kolla in bloggen :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0