Allt som hänt undertiden.

Vi kan ju börja med mig själv, Jag har inte mått så jävla bra under en tid och gör inte än, men det är inget jag vill lägga ut varför om, vill bara att ni ska veta att jag haft än anledning till att inte skriva. Men tänka jag skulle försöka börja skriva igen :) Andra tankar lixom!

I sundsvall på studiedagarna som var, jag och min bästavän Sarah var där. Och det var galet roliga dagar, Vi festa till det lite :) hade myspyskvällar, bästa Mani köpte godis osv.. Men första kvällen var galen!! Jag tror faktist jag aldrig skrattat så himla mycket, Mani blev så klart full, / fullast :P Och vi dansade,skrattade och hade det grymt ni vet.. Så dom dagarna har man inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge. Haha! Men blev inget ''haha'' .. Vid.. Tåget :( Jag och Sarah satte oss på tåget, Mani hade föllt oss dit, och såklart sitter vi så vi ser honom, tänk har lixom inte träffat honom på 2 år. Sedan lämnade jag honom tillsammans med Sarah. Tårarna rann som jag vet inte hur, Tåget börja starta.. Och jag vill ju bara av!! Han skriver ett sms till Sarah att hon ska ta hand om mig, han såg väl att jag var ledsen, men då vet ni, då bröt jag ihop ännu mer.. Sedan börja tåghelv*tet starta!! Och jag sitter där som en gråtande unge, oh herregud! Blev svårt att lämna, Så nu mina vänner. Önskar jag bara att jag hade pengar så vill jag åka ner igen, en jävla väg var det, men det var det fasen värt!

Och jag är inte längre brunhårig, utan slinghårig, fast funderar färga, och skaffa lösshåår!  Och ja, vad kan man mer skriva. Annars har jag typ bara vart i denna skithåla och tat det lungt/deppat sönder. Det finns inte mycket mer att säga :) Men nu ska jag iallafall äta, sedan lägga mig i varmt skönt bad, härligt med Fredag imorgon, då ska jag på stan med polarna, kvällen blir väl fullt ös! Hoppas ni får en underbar helg, Puss på er mina vänner <3
..

Ett tag sen!

Det var ett tag sen jag skrev. Har inte haft så mycket tid! Haft så mycket att tänka på, men funderar på börja skriva igen, bara för att komma i andra tankar och för det är kul ofc! Tänkte göra ett nytt inlägg med grejer som jag gjort, allting som hänt, ni vet ju ingeting nu ju! Börjar skriva igen!

RSS 2.0